Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Retay GPS sörétes puska, 12GA

129.990 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Retay Arms
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás

A Retay török gyártó több évtizede örvend nagy népszerűségnek Törökországban, az utóbbi két évtizedben pedig már amerikában is, hiszen kiemelkedően jó, mégis rendkívül olcsó vadász és sörétes pukákkal látják el a lövészeket. 

A Retay GPS (Geometric Pump System) sörétes puskája egy egyedi rendszerrel ellátott modern taktikai fegyver. Szánútját a gyártó egyedi megoldásával lerövidítette, így gyorsabb újratöltést tett lehetővé, továbbá a lövések közt eltelő idő is jelentősen csökkent. A puska tokozása katonai minősítésű polimerből készült, a tus végén rendkívül kényelmes és csúszásmentes gumitalppal. Kalibere a legnépszerűbb .12-es, így lőszert is bőségesen találni hozzá. A fegyver csővége menettel van ellátva és természetesen fogadja a MaraPro fojtásokat, melyből hármat is mellékel a gyártó a GPS söréteshez. A cső kialakítása lehetővé teszi a kis és nagy sörétszemű lőszerek használatát, de természetesen a slug lőszerekkel is kiválóan működik. 

Elsütőszerkezete rendkívül sportosra sikerült. A billentyű útja rövid és egy markáns kattanással működteti el a belső kalapácsot. Ezt ugyan a hadipuskákhoz szokott használóknak szokni kell, de egyszerűsége és finom működése miatt bizonyára ők is hamar megbarátkoznak vele. Az egész szerkezetet két stift rögzíti a fegyver testéhez, melyek eltávolítása után külön kiemelhető a házból és tisztítható. A GPS sörétest a gyártó önvédelemre és taktikai célokra készítette, de számos tulajdonsága alkalmassá teszi sportlöészetre, vagy akár még vadászatra is! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Elsütő működése SAO (Single-Action Only)
hossz 960
Súly 2800gramm