Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CZ P-07, 9mm Luger pisztoly

315.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: CZ

Leírás

A CZ cseh fegyvergyártó cég 1945-ben alapult a második világháború után, fő profiljuk a kezdetektől fogva a sport és hadifegyver gyártás volt. 1950-ben a cég függetlenedett és több export mebízást is elvállalt. Első igazán sikeres fegyverük az Sa vz. 23.-as géppisztoly volt, mely kompakt méreteivel azonnal népszerűvé vált. A céget számos fegyveréről ismerhetjük, többek közt a jelenleg magyarországon is használatban lévő rendvédelmi és hadifegyverekről, mint például a CZ P09-es és a Bren rohampuskák. 

A CZ P07-es a gyártó CZ75-ös modelljének teljesen újragondolt és továbbfejlesztett változata. A P07-es a P09-es kompaktabb, rövidebb változata. A pisztoly teste teljes egészében üvegszál-erősített katonai polimerből készült, míg a szán természetesen acélból, különleges festéssel és felületkezeléssel, hogy ellenálljon a korróziónak és a külső fizikai behatásoknak. Az elsütőszerkezet és a kakas is hiba nélkül csatlakozik szánba, a P07-es a CZ Omega biztosítójával rendelkezik, mely manuálisan aktiválható, vagy váltható a kakas fesztelenítésére is. A pisztoly szánakasztója és tárkioldója is átszerelhető mindkét oldalra, így a jobb és balkezes használók sem kell, hogy csalódjanak a pisztolyban. A P07-esen nem fogunk éles felületekkel találkozni, a gyártó kiemelt figyelmet szentelt minden felület lekerekítésére, hiszen így képtelen belelakadni a pisztoly bármilyen anyagba. 

Hogy a CZ P07-es igazán kényelmes lehessen mindenki számára, a gyártó két további markolatpanelt is mellékelt a pisztolyhoz, így bármilyen tenyérmérethez képes tökéletesen alkalmazkodni. Kalibere 9x19mm luger, tárkapacitása 15 darab lőszer, összesen két tár jár a pisztolyhoz. Sütése a CZ-től már elvárt rendkívül finom és könnyű sportos érzésű, Single és Double Action egyben, melyet az elsütőszerkezet apró átszerelésével SAO-ra is állíthatunk. A P07-es rendszere továbbra is maradt a Browning rövid csőhátrasiklásos, működése és kialakítása is kiválóra sikerült. Bátran javasoljuk önvédelemre, szolgálati pisztolynak, de finom sütése és kényelmes kialakítása miatt a sportlövészek számára is megfontolandó választás. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Elsütő működése SA/DA (Single és Double Action)
hossz 185
Súly 800gramm